HTML

realdream

Nyilvános jegyzeteim dolgokról melyeket megéltem de hihetetlenek. Amolyan ezoterikus izé. Jelenleg írom, szerkesztem, miegyéb.

Friss topikok

  • Sirgitsik: Szia! Igen, lesz kérdésem, de még csak fogalmazódnak! :) Szép decembert! (2008.11.30. 11:06) Breaking news
  • Jimmyx: Na én itt :) csak grafománkodj nyugodtan :) Jimmy (2007.10.22. 21:32) Eloszo

Feedek

XML

A feher feny es a csatornak - Mindennapos Kapcsolat Istennel

Igy van ez.
Mindannyian ossze vagyunk kotve tehat, bennunk az Isten, ha ugy tetszik.
Benned is, bennem is. Nincs ebben semmi kulonos.
Mi is ennek a kovetkezmenye?
 

 

Az Isten mindannyiunkban ott van, es kesz az informaciok kuldesere es fogadasara.
Nekunk a gondolat-szo-cselekedet harmasat kell gyakorolnunk, es figyelnunk magunkra.
Mikor kivanunk valamit es erosen oszpontositunk ra, kapcsolatot teremtunk onmagunk tudatalatti enjevel, azon keresztul azzal, amit Istennek hivunk, de hivhajuk kozos teremto eronek is. A gondolatunk (vagyaink) eljutnak azokhoz, akiknek cimezzuk oket, es erore kapnak. Ha a vagyunk egybeesik a celzottak akarataval, akkor az, amit szeretnenk, megtortenik.
 

 

Fontos, hogy eszrevegyuk azt, amerre mennunk kell, amerre terel minket az elet es sajat tudatenergiank. Eszre kell vennunk, amikor az eletunk 'nem megy', valahogy elakad, es eszre kell vennunk, mikor 'beindul' vagy megmozdul valamerre.
Minden jelre es rezzenesre erdemes figyelni. Mivel a bennunk rejlo Isten melyen van beagyazva, es a vele torteno kommunikacio direkt modon mar nagyon nehez, fontos, hogy halgassunk megerzeseinkre, fontos hogy hallgassunk azon belso hangunkra, amit mindannyian tudunk, hogy bennunk van, csak igazan nem hagyjuk felszinre torni.

Mondhatod, pl. miert nincs akkor otosod a lotton?
Egyreszt mert ezt a kivansagot kb meg masik tobb millio akarja es mind onmaganak. Ha az a tobb millio egy, kozos dolgot szeretne, az nagy valoszinuseggel megtortenne, ha az osszekotottek lehetosegein belul van. Szoval ez nem star wars, nincsen lezerkard, nincsenek villanasok, nincs semmi fantasztikus dolog ebben.

Ennek ellenere hatalmas energiakrol beszelunk. Plane, ha hozzaadjuk, hogy minden eloben es elettelenben valamilyen szintu tudatenergia ott lapul. De errol kesobb.

Hogyan gyakoroljuk a kozos tudattal torteno kapcsolatfelvetelt es energiaaramlast?

A meditacio kulonbozo modszerei allnak rendelkezesunkre. Keretik a meditaciot nem valami csodaszernek hinni es plane ne valami trendi izenek fogjuk fel. A meditacio olyan resze az eletunknek mint az alvas. Tulajdonkeppen majdnem minden ejjel, majdnem mindenki medital igy vagy ugy, aki alszik. Azok a meditacios technikak a jok, amelyek nagyon nem manipulaljak a modosult tudatallapot kialakult finom halojat. A legkevesbe hatekonyak a kepekkel, instrukciokkal telt, szalagrol hallgatott, zenei alafesteses meditativ technikak. Nagyjabol a legjobb technika az, hogy engedjuk magunkat ellazulni talptol a tetoig, probaljunk teljes csenben es nyugalomban lehetoleg hanyatt fekudni (hogy ne nyomjuk a has es fejkilepesi pontokat, ugyanis a fizikai ingerles visszaveti a meditacios melyseg kialakulasat), probaljunk meztelenul meditalni, es ne nehez takaro alatt. (a pizsama sokszor feszito, szorito hatasa a borunkon nem enged tovabbmelyulni).

Lenyegeben a teljes ellazulas utan a semmire nem-gondolas es a visszatero feszitesek oldasa a legnehezebb (pl. torokkornyek, szem es szajkornyek, orrkornyek ellazitasa).
A semmire nem-gondolas elso fazisa meglepo modon a mindenre egyszerre koncentrallassal kezdodik. Ezutan probaljuk a koncentraciot mint fennyalabot a fejtetonk kozepere oszpontositani, utana a homlokunk kozepere atvinni. Ezutan vigyuk be a koncentraciot a homlokunk ala 2-3 cm-el es mar csak erre a pontra figyeljunk. Valjunk eggye ezzel a ponttal es hagyjunk el minden mast.
Ezt a pontot kell tovabb vinni hatra a tarkonk fele ugy, hogy a homlokunk alatti fennyalabot es koncentraciot megtartjuk. Ezutan melyulve kinyilik a tudatunk, kapcsolatot teremtunk az Isteni csatornaval, a kozos tudatmaggal.

Kello gyakorlas utan eltunik a hallasunk es a borerzekelesunk, kizarunk minden kulso ingert, es eggye valunk a ponttal. Kovetkezo, lepes a legzessel egyutt sullyedni.  Minden legzessel egyre melyebb es melyebb szintre kerulunk. A vegere mar nem tudatosul az sem, hogy elelgzunk. tortenhenek fura dolgok, tovabbi erzekek elvesztese, sot az en-tudatunk atmeneti torlodese, vagy az, hogy mar nem erezzuk, hogy a  szivunk dobog. Eleinte meglepoek, de semmi gond, egy ido utan megszokott dologga fog valni.

Mikor ez megtortent, halgassunk a csatornara. A kozos tudatbol kepek, erzelmek fogna elojonni, alomszeru asszociaciok ezek. Probaljunk ezeket magunkban atjaratni es elraktarozni magunkban. Ezutan probaljuk elkuldeni a feher fennyel a mi kivansagunkat, ha van ilyen, vagy csak egyszeruen energiat sugarozni kifele.

Ha elsore nem sikerult, ne hagyd abba, ne veszitsd el a hited. Es ne is akard, mert akkor az akarasra fogsz figyelni es nem magadra. Csak lazan.

Leave a comment


Trackback address for this post::

https://realdream.blog.hu/api/trackback/id/tr1332142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása