HTML

realdream

Nyilvános jegyzeteim dolgokról melyeket megéltem de hihetetlenek. Amolyan ezoterikus izé. Jelenleg írom, szerkesztem, miegyéb.

Friss topikok

  • Sirgitsik: Szia! Igen, lesz kérdésem, de még csak fogalmazódnak! :) Szép decembert! (2008.11.30. 11:06) Breaking news
  • Jimmyx: Na én itt :) csak grafománkodj nyugodtan :) Jimmy (2007.10.22. 21:32) Eloszo

Feedek

XML

A tudatenergia - letunk alapja

Na, a hosszu nyar utan egy kis vilagnezet. Merhogy azt is kaptam, kompletten, tokostul-vonostul. Amit most leirok, kb 6-8 honap alatt allt ossze. Minden evilagi es nem evilagi letezoben a kozos pont a tudatenergia. A tudatenergia nem mas, mint a letezokben szereplo infomracio arrol, hogy O van illetve mas letezok tudjak, hogy O van. Ha tetszik mas szoval a tudatenergia informacio.

 

A tudatenergia csoportosul es amennyiben a tudatenergia hordozoi sok ideig egymassal kozeli kapcsolatba kerulnek, kepesek csoportosulni, ekkor uj minoseget vesznekfol. A tudatenergia minden targyban es eloben ott van. Attol fuggoen, hogy az adott letezoben mennyi tudatenergia van, tud az adott letezo egyben maradni. Tudatenergia van a radirban, egy koben, egy etelben, a vizben, egy macskaban, es termeszetesen benned. A tudatenergianak elemi egysege van. Fontos, hogy a tudatenergia csak egy bizonyos mennyiseg utan tud aktivan kapcsolodni a tobbi letezohoz. Pl. egy ko van, letezik, de sokat nem tud tenni. Amit tud tenni onmaga altal, hogy masok szamara mint ko jelenik meg.

Mivel nekunk tobb tudatenergiank van, ezert az univerzumbol osszegyult anyagot, amit onmagunknak latunk kepesek vagyunk ugy megmozgatni a tudatenergiankkal, hogy a kovet tetszesunk szerint manipulalni.

A kulcs a tudatossag. Minel tobb tudatenergiat csoportositunk magunkba, annal tobb kapcsolatot tudunk a tobbi letezovel aktivan is letesiteni. Minel tobb kapcsolatot letesitunk, annal tobb tudatenergiat tudunk magunkba gyujteni. Minden elot es eltettelent evilagit es nem evilagit elemi tudatenergia csoportjainak is tekinthetunk. Attol, hogy egy targy nagy, nem biztos, hogy a benne levo tudatenergia nagy.

A tudatenergia nem egyutt szuletik velunk, es nem egyutt hal meg velunk. A tudatenergia szuletes elott kezd beszivarogni, de betelepuleset a szuletes utan donti el. Halalnuk elott a tudatenergia mar kezd kiszivarogni, es sokszor a tudatenergia nagy resze magara hagyja a testet, mar reg elhagyja azt mikor a test meg el. Eletunk egyik celja, hogy a belenk aramlott tudatenergianak a letezesere rajojjunk. Ha ez megvan, probaljunk a testunk es a tudatenergiank altal tapasztalni. Ha ez megvan, probaljunk a tudatenergiank csoportulasanak egybentartasara.

Ha ez megvan, probaljunk figyelni, hogy a bennunk levo tudatenergia halalunk utan is megmaradjon. Hogy mi tortenik akkor, ha valamelyik cel nem teljesul? Elmondom: semmi. Tenyleg. Semmi kulonos nem tortenik. Nincs eletspiral, nincs karmatikus teljesitenivalo. Egyaltalan, az egesz rendszer csondben, nyugodtan mozog, aramlik.

Nincs cel, nincs kriterium, az ut a lenyeg, az aramlas.

Mint az ocean. Ezt jobb mar az elejen megerteni. Jo, ha egyben tudunk maradni, halalunk utan uj anyagot/testet valaszthatunk magunknak, es tovabb epulhetunk. De mi tortenik ha ez nem sikerul? Semmi. Az egesz rendszer szempontjabol igazi fontossaga nincs. Az egesz rendszer nem fontos, az elemei sem fontosak. A rendszer van es forog.

Semmi nem fontos. Mi tortenik, ha valakibe elkezd bekoltozni a tudatenergia, de szuleteskor pl. megserul a magzat? Ekkor a bearamlo tudatenergia ugy donthet, hogy valamekkora reszt meghagy, az is lehet, hogy a serult test teljesen tudatos lesz, de az is, hogy egy minimalis tudatenergia bearamlasa utan a fennmarado csoportosulas ugy dont, hogy ezt a letezesformat nem vallalja. Mi tortenik pl. ha az illeto ongyilkos lesz? Az ongyilkossag az anyagi en es a tudatenergia kapcsolatanak megtagadasa. Sajnos ebben a lelkiallapotban az osszecsoportosult tudatenergia osszetarto ereje a minumumra esik, toredekere annak, amit hirtelen baleset eseten szenvedunk, es anyagi enunk elpusztitasakor a csoportosulas olyan szinten nem tart ossze, hogy konnyeden szetesik.

Ekkor a csoport elemi tudatenergiara esik szet. Mivel az anyagi letezoket sokszor igen eros, csoportosult tudatenergia-halmazok veszik korul, nagy resze a kallodo energianak felszippantasra kerul, es masban folytatja letet. De az is lehet, hogy a szeteses olyan elemi, hogy nem bir az elemi energia mast tenni, mint bearamlik egy nagy, kozos, hatalmas tudathalmazba, amelybol aztan neha egy teljesen uj csoport szakad le. Egyszer majd irok a minket korulvevo rosszindulatu tudatenergia-halmazokrol. Ezek 'ehes', nagy tudatenergiaval rendelkezo csoportulasok, amelyek koszalo tudatenergia -foszlanyokra vadasznak.

A meditaciok soran megnyilo energia-csatornakon kepesek tudatenergia elszivasara es maipulaciora. Par, egyszeru technikaval konnyeden kiepithetunk par vedelmi kort, amivel ezeket jo esellyel kivedhetunk. Vannak tovabba olyan tudatenergia-csoportusolasok, amelyek nem materializalodtak , es a mi segitsegunkre jonnek, ha kerjuk, vagy ha ugy latjak, erdemes velunk szoba elegyedni.

 

Mara ennyi. Udv mindenkinek.

Leave a comment


Trackback address for this post::

https://realdream.blog.hu/api/trackback/id/tr54191840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása